Keto ishin fjalët e fundit të Fiqirit qe i tha te vellait dhe amaneti qe i la

0
13356

Klos- Vëllai i Fiqiri Mjestrtit, zbulon fjalët e fundit te tij

“Amanet fëmijët”! Këto ishin fjalët e fundit që Fiqiriu u tha vëllezërve të tij nga ana tjetër e telefonit e më pas shkrepi këmbëzën.

Fakti u pohua nga vëllai, Besnik Mjeshtri, në një rrëfim për mediat.

“Si përfundim vjen policia dhe i thashë të vini, nuk kam punë as me polici as me gjë. Hajdeni u thash bëni kontroll ku të doni.

Më thotë shefi Gëzim Murrani, aman lidhu me të. I thash ku je? I thash hajde dorëzohu se burgu mbarohet! Bëhu burrë e hajde këtu! Ishte keq…Ka fol Gëzim Murrani me të, pastaj ma kaloi mua telefonin… E më thotë amanet kalamajtë, të kesh amanet kalamajtë…

I thash hajde se nuk do të lem në rrugë. Amanet edhe një herë fëmijët…Foli dhe me Fatmirin, ky filloi duke qarë.

Kemi dëgjuar në telefon kur shkepri kembezen.