Kishte dhimbje në bark. Rama bën ndërhyrje kirurgjikale mëngjesin e sotëm

0
604

Në orët e para të mëngjesit Edi Rama ka bërë një operacion në Qendrën Spitalore Universitare në Tiranë.

Kryeministri vunate nga apandicit akut dhe për këtë arsye iu nënshtrua një ndërhyrje kirurgjikale.

Prof. Arben Gjata, shef i shërbimit të kirurgjisë në QSUT bëri dhe operimin me sukses.

Gjendja e Rames paraqitet e mirë dhe pa probleme shëndetsore.