Kjo eshte foshnja nga Kosova me emrin me te cuditshem ne bote i cili ka habitur edhe vete gjermanet

Nje nga femijet me te bukur dhe nje femi shume i bukur por ja cfare emri te bukur qe i kane quajtur.

Ajo quhet Kreofelda si emri i qytetit qe ka lindur Krefeld

Ata emrin ia vune prinderit per nder te qytetit ku lindi duke i shtuar nje –a nga prapa qe te ishte emer i gjinise femerore.

Femija lindi 4630 grame dhe 53 cm. Nena e saj e perjetoi lindjen e vetme pasi burri ndenji tek ne shtepi me dy djemte 5 dhe 2 vjec.Ata tani jane te lumtur sepse u bene me nje moter familja shqiptare u be me 3 femi dhe jeta e tyre ndryshoi.

Vajza Krefelda eshte shume mire me shendet dhe eshte ne shtepi me prinderit dhe vellezerit e saj dhe ne i urojme jete te lumtur dhe plot dite te bukura se bashku.