Kjo eshte nje nënë e zgjuar ju tregon pse duhet ta shtrydhni pelenen para se tia vishni femijes tuaj! Ja arsyeja pse..

Nje ide e mire eshte qe ju te beni kete gje kur merrni bebelinat e reja dhe ja vendosni femijes tuaj.

Kjo ide vjen nga nje nene qe ka gati 10 vjet qe e perdor kete taktik qe nga femija e pare dhe deri tek i fundit.

Ajo e shtrydhte butësisht pelenen përpara se ta vendoste ate tek fëmijët e saj pasi ajo mund të ndihmojë në ‘zbutjen’ e pelenës e cila është ruajtur prej kohësh në paketimin e saj kjo gje e zbut dhe femija ndihet me qete.

Kjo lloj taktike e ben bebelinen me te lehte dhe te shkrifet dhe kjo ja ndryshon gjendjen e saj.

Ja cfare rekomandon ajo:“Ju mund ta bëni këtë për çdo markë pelenash nga me te lirat dhe ato qe jane te shtrenjta”. Shtrydhja e tyre mund të bëjë që fleta absorbuese të jetë më e butë për foshnjat tona. Është më mirë se një pelenë që nuk është e shtrydhur, “shkruante Narzita.

Falë saj, shumë prindër të rinj perdoren kete metode çuditërisht te dobishme. Disa madje kanë komentuar se kurrë nuk kanë menduar të shtrydhin pelenat, ndërkohë që kishte disa prindër të cilët shkruanin se po bënin të njëjtën praktikë kur ndërronin pelenat e fëmijëve të tyre.

Ndaj mund ta provoni kete metode te re.