“Kohërat kanë ndryshuar shume, me Aleksin nuk.. ” Rudina Dembacaj tregon për herë të parë të vërtetën e divorcit dhe lidhjen e re me Frrokun

Rudina Dembacaj eshte ftuar ne programin e Rudines ne TV Klan dhe ka folur per jeten e saj private.

Në muajin Nëntor, Rudina Dembacaj konfirmoi ndarjen me bashkëshorin, Aleksandër Varfaj. Nga martesa e tyre ata kanë dhe një vajzë 3-vjeçare, të quajtur Viktoria.

Ja cfare thote ajo:“Asnjë ndarje nuk është e lehtë. Unë dhe ish-bashkëshorti krijuam një familje me shumë ëndrra, si të gjithë në fillim, por fati nuk ishte i tillë, ne vendosëm të divorcoheshim.

Ndersa per Markun thote qe:“Unë dhe Marku në ditën e dytë të vitit bëmë një udhëtim jashtë shtetit dhe unë e kapa veten duke ulur kokën në aeroport. Nuk ia lejoja dot vetes këtë gjë, nuk kam pse ta fsheh dashurinë.

Plus qe un i ndava dhe qelloi qe fillova te dashurohesha me Markun po dhe ai ishte vetem pas ngjarjes qe i ndodhi dhe keshtu lindi dashuria jone e re.