Kreu mardhënie me të mitur. 34 vjecari dënohet me tredhje

SHBA-34 vjeçari nga SHBA, duhet t’i nënshtrohet tredhjes kimike pas lirimit nga burgu.

Ai u denua pasi kreu mardhenie me te mitur dhe beri disa vite burg.

Tredhja kimike u bë i ligjshëm në Luiziana në 2008 si një dënim për ata që u shpallën fajtorë për ata qe kryejn mardhenie me te mitur.

Ilaci ul nivelin e testosteronit dhe ule deshiren seksuale.

Injeksionet duhet të bëhen të paktën një javë përpara se të lirohet nga burgu.

Dhe nese ai ben nje gabim pasi te dal nga burgu ai do te marr nje denim maksimal.