Kryeministri Rama jep lajmin shpresëdhënës: Nëse nuk kemi valë tjetër të dytë të Covid-19, në fund të vitit do ndodh kjo

Kryeministri Rama ka dale tashme edhe me nje tjeter deklarate ku tha se nëse ne vendin tone nuk do të ketë një valë tjetër rikthimi në shtator, atëherë në fund të vitit 2020 do të kemi nje rezultat ekonomik dhe financiar sipas parashikimit, ndoshta më mirë se në 2019.

Keto fjale te Rames me urim dhe shpresedhenie per shqiptaret duket se ishim keto qe duheshin.

“Rezistencë deri në kalimin, uroj me sukses, të sezonit turistik. Nga shtatori nëse nuk kemi ndonjë valë tjetër, do të mbledhim të gjitha forcat e do të marrim vrullin e nevojshëm.

Në fund të vitit do të kemi rezultat ekonomik dhe financiar sipas parashikimit, më mirë se në fund të vit të kaluar. Vitin e ardhshëm do bëjmë një histori suksesi”, tha Rama.