Kur dhe ku do të mundemi të udhëtojmë jashtë vendit, ja cili eshte kufiri qe do hapet i pari

Ministri i jashtem Serb Ivica Dacicc ka thene se edhe shteti i tyre tani do te heqi gjendjen e jashtezakonshme.

Mirepo me sa duket njerezit kane pritshmeri jo te verteta pasi nuk dime se cfare fshihet pas meqe nuk do te jemi si dikur.

“Gjysma e qytetareve tane jane kthyer ne vend me aeroplan por tashme e kemi te ndaluar kete rruge sepse nuk ka me kuptim.
Meqenese nuk ka me njerez te bllokuar jashte vendit edhe ata qe kane humbur punen jane raportuar “, tha Daçiç.

Gjithsesi ai ka treguar se do hapet kufiri me Hungarine por me vendet e tjera ende nuk dihet pasi qe edhe BE i ka lene shtetet te vendosin vete.