Kurrë nuk e kisha imagjinuar se pasta e dhëmbëve mund të bëjë kaq shumë gjëra. Shiko këto 10 ide te reja

1. Pastron argjendin.Fërkoni me pastë produktet e argjendit për të rivendosur shkëlqimin e saj dhe ato do te ndryshojne.

2. Fenerët e makinave.Ju ndoshta pastroni vetëm pjesët metalike të makinës suaj, por edhe fenerët tuaj kanë nevojë për vëmendje.

3. Zbardh tastet e pianos dhe i ben te bardha.

4. Pastroni atletat tuaja me nje sfungjer dhe ato behen te bardha.

5. Pastron syzet nese nuk keni fshirese per xhamat.

6. Njollat ​​në tavolina.Pastroni njollat ​​në tryezën tuaj shumë lehtësisht pa shpenzuar para.

7. Njollat ​​e bojës në këmisha dhe rrobe

8. Njollat ​​ në peshqirPasta e dhëmbëve do të heqë këto njollat ​​njëherë e mirë.

9. Pickimet e insekteve e vendos siper dhe sherohet.

10. Puçrrat i lyen ne dark dhe ne mengjes nuk do jene me.