Ky është mashkulli fisnik që ëndërron cdo grua. Bën punët e shtëpisë lanë enët dhe gatuan. Video

KOSOVË-Nje mashkull fisnik tregon se si ndihmon bashkeshorten e tij duke i bere dhe punet e shtepis.

Ai tregon se i bindet gruas kur ajo e keshillon. Une e degjoj ate se ajo ma do te miren.

Jane disa pune ne shtepi qe gruaja si ben dot dhe un i bej ato vete shprehet qytetari nga Kosova.

Biles un i laj dhe enet por dhe gatuaj.Po ju si e komentoni kete sjellje te ketij burri fisnik.Besoj se shume pak meshkuj e ndihmojne gruan ne shtepi.

Per me shume ndiqni videon e plote