Ky eshte modeli i ri i shtëpive për të prekurit nga tërmeti. Ja tre vendet ku do të ndërtohen

Ky eshte nje ide nga Qeveria Shqiptare qe ka menduar per disa lagje te reja per banoret qe pallatet e tyre u shemben ne 26 nentor.Pasi projektet jane bere gati jane duke u punuar pritet dhe zbatimi i tyre.

Por akoma nuk eshte aprovuar vendi dhe lloji i shtepive por jane 3 vende qe mund te ndertohet ne Durres ne Lac dhe ne Tirane.Keto lagje do te jene ndryshe jo si me pare me pallate te larta

Këto lagje të reja nuk do jenë më grumbull pallatesh shumëkatëshe por me një pamje tërësisht të ndryshme. Top Channel ka mësuar se po mendohet që lagjet e reja të jenë me vileta dy katëshe të ndara në apartamente nga 75 deri në 95 metra katrore.

Tani na bie te preisim ne javet ne vazhdim se cfare do ndodhe.

shikoni videon.