Lajm i keq per ata qe kane euro. Bie në minimumin historik

Euro ka rene ne nivelin me te ulet. Diten e sotme date 31 maj Euro blihet me 109.7 lekë dhe shitet 110.5 lekë.

Ndersa dollari amerikan blihet me 102.1 lekë dhe shitet me 103.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 126.2 lekë dhe shitet me 127.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 112.6 lekë, ndërsa në shitje me 113.8 lekë.

Besojme se kjo vere do ta coj euron ne nivelin me te ulet.