Lajm i keq per te gjithe maturantet per t’u pranuar ne Universitet

Ka ndryshuar mesatarja per te gjithe ata qe duan te vazhdojme studimet ne shkollen e larte dhe gjithashtu dhe te atyre qe do vazhdojne per master.

Mesatarja është rritur nga 6.5 në 7.

Ky ndryshim është akoma më i madh në fushën e mësuesisë. Nxënësit nuk bëhen dot mësues pa mesataren 8.