Lajm i mire.I thotë lamtumirë Covid, E FUNDIT: Gjermania zyrtarisht hap fluturimet me shtetin…

Lajme te mira vijne nga Gjermani ku gjendja eshte shume e mire dhe cdo gje po qetesohet te infektaurit me kovid jane ne renie dhe spitalet po zbrazen dhe po sherohen dhe ajo po planifikon hapjen e aeroporeve me disa shtete evropiane.

Greqia ka rihapur transportin ajror me Gjermaninë, duke hequr barrikadën e ngritur dy muaj më herët me arsyen e koronavirusit dhe tani do te fillojne udhetimet.

Një avion transportoi të hënën pasagjerët e parë nga Frankfurti drejt Athinës. Udhëtarët u përballën me procedurat e reja të autoritetit aeroportual, me formularë dhe analiza anti-covid që pritet të standardizohen kudo nëpër Europë por duhet ber kujdes duke ndjekur rregullat e reja dhe njerezit duhet te jene me te kujdeshem.

Deri në daljen e rezultatit të testimit, pasagjerët do të jenë të detyruar të qëndrojnë në një hotel, nëse rezultojnë pozitiv do të izolohen atje për dy javë.

Ndaj tani per tani keto jane rregullat por kjo situate do ndryshoj.