Lajme te mira vijne nga Italia.Hapen kufijt per te gjithe.

Lajme te mira vijne nga italia ku ajo hap kufijte me Bashkimin Evropian.

Tashme gjendja ne Itali eshte normalizuar dhe pothuajse lufta me koronavirusin eshte drejt fundit dhe Italia hap kufijt e saj per te gjithe ata qe duan te kalojne pushimet ne plazhet e saj.

Vetem se ata qe duan te vijn duhet te respektojne masat qe jane vene dhe duhet te jene te kujdeshem.

Ndërkohë qeveria italiane nënshkroi dekretin që lejon turistët nga BE dhe Shengen të vizitojnë vendin.

Lejimi nuk do të përfshirë periudhë karantine, pasi Italia kërkon të joshë turistët dhe tenton rinisjen e ekonomisë së mbyllur që prej 9 marsit.

Tashme te gjithe duhet te vizitojne Italine.