Lajmi i fundit/ Më në fund ulen biletat e fluturimeve për shqiptarët, behet nami me biletat

Shqiptarët do të fluturojnë më lirë, biletat e udhëtimeve me avion janë ulur ndjeshëm, duke e kthyer airoportin e Tiranës në loë cost. Shkak është bërë ulja e tarifës për pasagjerë nga TIA.

Kjo ka sjell edhe reflektim në kompanitë ajrore të cilat kanë bërë oferta, bileta me çmime më të ulta. Gjithashtu është eleminuar edhe monopoli i linjave ajrore në destinacione të caktuara, si dhe linjat ajrore loë cost po krijojnë bazë në TIA duke sjell ulje drastike të çmimeve.