Lëvizja e lirë, Shqipëria heq vizat me një tjetër shtet te madh dhe te pasur

Nje shtet tjeter heq vizat per shqiptaret dhe kjo eshte nje mundesi per e re per te punuar dhe nje mundesi e re per ta vizituar.

Me vendimin e Këshillit të Ministrave janë hequr vizat me Arabinë Saudite. Vendimi është firmosur nga zv/kryeministri Erion Braçe në mungesë të Edi Ramës, i cili ndodhet për një vizitë në SHBA.Dhe kjo eshte dicka e mire ku ata qe duan ta vizitojne kete vend mund e kane me te lehte me te lire per ta vizituar.

“Miratimin e memorandumit të bashkëpunimit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Mbretërisë së Arabisë Saudite, për heqjen reciproke të vizave për qëndrim afatshkurtër për mbajtësit e pasaportave diplomatike të shërbimit dhe private për shtetasit e të dyja vendeve, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij vendimi.”

” Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në “Fletoren zyrtare”, shkruhet në vendim.

Tashme shqiptaret cdo vit i hepen rruge te reja per te vizituar.