Shkëlzeni mes Sadijes dhe Arminës.Të veçantat dhe të përbashkëtat e dy dasmave

0
322

Shkëlzen Berisha dhe Armina Mevlani po kurorëzojnë sot historinë shumë vjeçare të dashurisë. Një dasmë që do të zhvillohet sot në një agrozurizëm larg Tiranës por me më shumë se 300 të ftuar. Fotot e para të çiftit kanë filluar të qarkullojnë në rrjet nga revistawho.com ku shohim çiftin më të lumtur se kurrë. Armina me një fusta të Vivienne Westwood, i dizajnuar posaçërisht për të. Çifti është shoqëruar nga një makinë e tipit “Lincoln”, e viteve 60’.

Shkëlzen Berisha dhe Armina Mevlani po kurorëzojnë sot historinë shumë vjeçare të dashurisë. Një dasmë që do të zhvillohet sot në një agrozurizëm larg Tiranës por me më shumë se 300 të ftuar. Fotot e para të çiftit kanë filluar të qarkullojnë në rrjet nga revistawho.com ku shohim çiftin më të lumtur se kurrë. Armina me një fusta të Vivienne Westwood, i dizajnuar posaçërisht për të. Çifti është shoqëruar nga një makinë e tipit “Lincoln”, e viteve 60’.

Por përpara lidhjes me bukuroshen Mevlani, Shkëlzeni ka qenë i martuar për gati 15 vjet me Sadije Berishën. Asokohe ai ishte 22 vjeç, ndërsa partnerja e tij 30, e divorcuar dhe me dy fëmijë. Ata e nisën historinë e tyre të dashurisë në vitin 1998 dhe u divorcuan në vitin 2013. Nga fryti i tyre i dashurisë lindi, Medina dhe Lajdon. (Të cilët nuk e dimë nëse do të jenë sonte në dasmë)… Marre nga kryefjala