Luizi këshillon Kiarën pasi ajo shpërthen në lot nga debatet me Efin

0
158

Jemi drejtë fundit të Big Brother dhe debatet në atë shtëpi sa vijnë dhe shtohen dhe janë bërë te ashpra.

Efi dhe Kiara kanë debatuar me njëra-tjetrën dhe tonet kanë qenë shumë të ashpra. Dikur shoqe të forta sot dy rivale.

Kiara pas debatit është larguar e përlotur dhe i ka thënë Luizit se nuk dua te vazhdoj më.

Ndërsa Luizi i ka thënë se ti mund ta besh Efin të marrë valixhet dhe të dalë nga shtëpia.

Luzi i ka thënë se: Unë dua të marrë hakun e këtyre lotëve s’më intereson gjë tjetër. Nëse ti do të marr hakun ta marr shumë thjeshtë që sonte.

Nëse ti do të shkosh në finale, bëj ballë gjithë shtëpisë që e kundër”.