“Më e keqja nuk ka nisur ende”, Alfred Cako tregon cfare ndodh pas konfliktit që po mban në tension botën, lëshon paralajmërimin e forte cdo ndodh

Teoricieni Alfred Cako, duke marrë shkas nga lufta mes rusëve dhe ukrainasve ka bërë një tjetër paralajmërim të frikshëm.

Postimi i Cakos

Me e keqja nuk ka filluar ende. Nje Zot e di se cdo te ndodhe. Por drithi eshte bllokuar nga Kanadaja, Ukraina dhe Rusia. Ose do te shkojme drejt nje apokalipsi nuklear, ose do te kete nje Rend te Ri Boteror ku Rusia do te jete lokomotiva. Per momentin Plandemia u mbyll sic nisi, me turp. Por nuk perjashtohet fakti qe nese ka nje lufte te zgjatur konvencionale, te hidhet dhe nje virus tjeter shume vdekjeprures nga kabala. Kete nuk e shpik une por na e kane thene ata vete.

Ne fund te Luftes, pavaresisht se kush jane fitimtaret dhe pavaresisht se kush do te jete ne krye te Rendit te Ri Boteror, do hiqet fiat paraja dhe do vendoset paraja dixhitale me numra ne nje kompjuter banke dhe veprimet financiare do te behen me mikrocip, i cili do justifikohet nga Kabala se do te sherbeje gjoja edhe si nje kontrollues i infektimit me viruset e reja. Dihet se popujt nuk i pranojne skemat e reja te Kill-luminatit ne paqe dhe normalitet

Ka shume gjasa qe Luften nga te dyja anet po e drejton nje dore, ajo e Kill- luminatit me te vetmin synim: shfarosje me luftra, uri, papunesi, depopullim, per te mbetur jo me shume se 1 miliard banore, futje ene humanit-robot, zhdukje e familjes, nje qeverije, policie, ushtrije te vetme boterore, pa fshatra, pa automjete private transporti, me nje Gjykate Supreme te larte.