Me lot në sy, dhe zërin që i dridhet, shefja e Infektivit del këtë mëngjes me lajmin pre kes: Ja thirrja për ne

Najada Çomo ka dhene një mesazh për të gjithë qytetarët ajo u bën thirrje qytetarëve që të bëjnë sa më shumë kujdes dhe te ruhet sa me shume distancimi social.

Te perdorni doreza dhe maska duhet te jeni shume te kujdesshem.

Ky eshte mesazhi i plote:

Numri i pacientëve të shtruar në shërbimin inektiv po vjen duke u shtruar. Një pjesë e madhe e personave të shtrtuar në shërbimin infektiv janë në gjendje të rënduar, në terapi intensive. Ajo që dua të thkesoj është se qytetarë të nderuar, është situatë për t’u shqetësuar. Natyrisht që ne jemi në krye të detyrës për t’u shërbyer qytetareve sa me mire, por ju keni një detyrim madhor. Të qëndroni sa më larg të sëmurëve. Ulni në maksimum qëndrimin në vende publike, si dhe maska është e vetmja armë mbrojtësi që kemi. Virusi është mes jush, ju bëni hapin për t’u mbrojtur sa më shumë, në të kundërt do të kemi shtim të numrave me koronavirus. Virusi nuk ka më përzgjedhje, mund të kapë cdo lloj moshe, jo vetëm mosha e treta. Janë të rinjtë që e çojnë tek të tjerët. Kini në vëmendje se ky virus është shumë tepër mes jush tani që u hoqën dhe barrierat, pra vendi është i hapur.