Më në fund Luizi flet me nënën por e kap keq me produksionin

Të gjithë banorët e BBV kanë biseduar me prindërit e tyre. Dhe Luizi bisedoi me nënën e tij. Por biseda nuk ishte aq e qartë pasi kishte probleme teknike.

Kjo e beri Luizin te nervozohej me produksionin.

Ja dhe biseda

Nëna e Luizit: Faleminderit produksionit që na e ka të mundur këtë telefonatë. Ata zoti i forcoftë, ju mu ba edhe ma të fortë, edhe me vazhdu. Ndëgjo nanë. Luiz. Ti me vazhdu nanë. Sepse e kena provu vetë… Na jena krejt mirë. Jena krenar me ty. Vazhdo.

Luizi: Me vazhdu dihet që do vazhdoj moj burrnesh.

Nëna e Luizit: Andrra vazhdon. Ti vazhdo na ke ba krenar. Ti me bekimin e Zotit, luten e babës, shpirtin e tan Shqiptarisë vazhdo, maj zotimin që e ke dhanë.

Luizi: Në rregull, a ta fitoj a jo?

Produksioni: Luiz, koha jote mbaroi.

Luizi: Kur mbaroi, se nuk e niva? Me shkëputje. Seriozisht e ke?