Meghan Markle kërkonte të paguhej për detyrat mbretërore, ja ultimatumi që i vuri princ Harry-t!

0
671

Teksa kanë kaluat afro 3 vjet që kur Meghan Markle dhe Harry njoftuan se do të largoheshin si anëtarë të familjes mbretërore, në skenë kanë dalë detaje të reja.

Libri i ri nga Valentine Lowe me titull “In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown” zbulon ndër të tjera se Meghan donte një “rrogë” për të kryer detyrat e saj mbretërore.

Meghan Markle, siç thuhet në libër nuk e fshehu përçmimin e saj të dukshëm për detyrat mbretërore.

Madje një herë ajo u ankua me zë të lartë se duhej paguar për turneun e saj në Australi në vitin 2018, gjatë të cilit ajo u trajtua shumë keq nga stafi.

“Megjithëse i pëlqeu vëmendja, Meghan nuk arriti të kuptonte kuptimin e të gjitha këtyre shëtitjeve, duke shtrënguar duart me të panjohur të panumërt. Sipas disa anëtarëve të stafit, ajo u dëgjua të thoshte në të paktën një rast. Nuk mund ta besoj që nuk po paguhem për këtë”, ka shkruar ajo Meghan thuhet se i kishte dërguar një ultimatum Harry-t kur ishin të lidhur duke i thënë: “Nëse nuk lëshon një deklaratë që konfirmon se jam e dashura jote, do të ndahem me ty”.