Mendonte se kishte hyrë në menopauzë, gjyshja zbulon që ishte kater muajsh shtatzënë

0
176

E rralle por ngjarje te tilla ka plot.Sot kohet kane ndryshuar ku dhe nenat mund te lindin.

Ka shume lloj formash qe nje femer 50 vjecare mund te mbes shtatzen me teknikat e reja te shkences.

Keshtu ka ndodhur dhe me kete gjyshe 50-vjeçare, që mendonte se kishte hyrë në menopauzë por ajo zbuloi se kishte mbetur shtatzënë.

Ajo nuk e priste kete gje dhe as i shkonte ne mendje dicka e till.

Michele Hall dhe bashkëshorti i saj, që janë prindër të katër fëmijëve dhe gjyshër të dy nipave, zbuluan se prisnin një fëmijë të pestë.Kjo e la pa fjale te gjithe familjen.

50-vjeçarja prej muajsh kishte pasur shqetësime, por ia kishte lënë moshës. Por kur bëri një test shtatzënie sa për të qenë e sigurt, mori vesh që ishte pothuajse 4-muajshe shtatzënë.Dhe nuk i besohej.

Michele nuk kishte fituar kilogramë dhe as nuk kishte pasur simptomat që ka pasur zakonisht në shtatzënitë e mëparshme.

Më 27 dhjetor të vitit 2019, Michele dhe Jerry, dhe fëmijët e tyre i uruan mirëseardhjen në jetë vogëluishit Grayson.

I urojme jete te lumtur.