Mënyrën e thjeshtë dhe të lirë për ta bërë furrën tuaj ne festat e fundvitit

Mënyrën e thjeshtë dhe të lirë për ta bërë furrën tuaj të pastër.

Dhe vjen pikërisht në kohën kur furrat në mbarë boten janë gati të punojnë jashtë orarit në ditët e fundit te vitit .

Mbajtja e furrës tuaj të pastër siguron që ajo funksionon më së miri, por askush nuk dëshiron të kalojë orë të tëra duke e pastruar për ta bërë atë të shkëlqejë.

Tabletat e enëlarëses jane forma me e mire per te pastruar stufen.

Njëri shkroi: “Tableta e pjatalarëse. Zhyteni në ujë të nxehtë dhe fërkojeni në derë. Unë isha skeptik, por është e shkëlqyer.”

Vereni tabletën në pak ujë të nxehtë të valë, përhapeni në derë dhe më pas lëreni të qëndrojë pak, pastaj fshijeni.”

Tabletat bëjnë mrekulli.”

“I hoqi të gjitha njollat ​​nga dera e furrës sime shumë lehtë”

Tabletat me pluhur të fortë kanë një sipërfaqe gërryese që ndihmon për të pastruar njollat ​​e ngulura, por është mjaft e butë për të mos gërvishtur xhamin e furrës.