Meteorologia e njohur paralajmeron: “Ja se si do të jenë temperaturat gjatë muajit Qershor, në javën e dytë ato do të shkojnë dhe me

Pas diteve te nxehta tashme moti eshte i fresket dhe kjo gjendje do te jete deri ne fillim te qershorit.

Adjola Bani meteorologia thote se moti do te jete i tille dhe ne fillim te qershorit.

Reshjet do te jene gjate prezente gjate ketyre diteve por me shume ne zonat malore.

Temperaturat do te jeten nga 26 deri ne 28 grade.

Ndersa moti i nxehte pritet te jete ne mes te muajit qershor dhe temperatura pritet te shkoj 40 grade pasi pritet te vij i nxehti afrikan.