Mjekët operojnë të semurin por shikoni cfarë i harrojne në bark pas operacionit

GREQI-Një ngjarje e cuditshme ka ndodhur në Patra të Greqis ku një person është operuar pasi kishte probleme shëndetsore.

Pasi ai është operuar ai ka shkuar në shtëpi dhe dhimbjet e barkut nuk i kanë pushuar. Pasi kaloi një javë, dhimbjet u shtuan aq shumë sa ai shkoi përsëri tek mjeku për të bërë vizitë.

Mjeku i beri analizat dhe skanime dhe zbuloi në barkun e tij një gjylpër. Mjekët që e kishin operuar një javë më parë kishin harruar një gjylpër në bakun e tij dhe ky gabim i shkaktoi dhimbje të forta për një javë.

Pasi ai operohet për herë të dytë mjekët i heqin gjylpërën dhe gjendja e pacientit u përmirësua.