Mjeku i njohur:”Koronavirusi nuk ekziston…, mjeku i njohur italian jep lajmin surprizues për epideminë

Nje nga mjeket e njohur italian Alberto Zangrillo, kryemjeku i sptalit “San Raffaele” të Milanos, ka ber sote nje deklarate qe e prisnim te gjithe ndaj ai eshte shprehur keshtu:

Virusi nuk ekziston më klinikisht, ka thënë ai në programin Mezz’ora in piu te Rai 3 kur ka folur per virusin qe gjunjezoi italine dhe gjithe boten.

Sot është 31 maji dhe rreth një muaj më parë kemi dëgjuar epidemiologë që kishin frikë për një valë të dytë në fundin e majit dhe fillimin e qershorit por kjo nuk ka ndodhur dhe cdo gje po shkon shume mire dhe jeta po i kthehet normalitetit.

Cdo gje po shkon mire ashtu sic eshte parashikuar dhe tani ne jemi drejt fundit te koronavirusit.

Virusi nuk ekziston më në këndvështrimin klinik.

Këtë e thotë universiteti i Vita e Salute San Raffaele, e thotë një studim i bërë nga virologu drejtor i Institutit të virologjisë, profesor Clementi, e thotë profesor Silvestri i Emoy University të Atalntas.

Zangrillo është i bindur në atë që thotë: E them me vetëdijen e dramës që kanë jetuar pacientët që nuk ia kanë dalë.

Virusi nuk ekziston më në këndvështrimin klinik. Për këtë jap firmën.