Mori nje coca cola, kafe dhe ujë.Shikoni sa shkoj fatura ne Dhermi

Pershendetje Shqiperia ime, sapo ka nisur sezoni turistik dhe ne nje lokal ne Dhermi, nje coca cola kushton 4 mije leke ose rreth 3.6 euro.

A eshte normale qe nje kanace coca cola qe kushton ne nje market rreth 50-60 qind lek te shitet ne nje piceri apo restorant rreth 10 fish me shtrenjte. Faleminderit

Si mendoni a jane normale cmime te tilla?