Ndahet nga jeta diten e sotme pedagogia e njohur

0
1392

Ndahet nga jeta diten e sotme pedagogia ne Universitetin e Gjirokastres “Eqerem Cabej” Irena Shehu Margariti.

Pedagogia Irena ishte nje intelektuale ne Gjirokaster dhe ishte e shquar ne fushen e gjuhes angleze.

Ishte nje mesuese e mire dhe pjesmarrese ne shume aktivitete shkencore ne shume vende te ndryshme te botes. Shiko.news