Ndahet nga jeta gazetari i njohur nga Kosova

Ndahet nga jeta gazetari i njohur nga Kosova Arben Rugova. Lajmi eshte ber i ditur nga familjaret e tij dhe nje humbje e madhe per familjen dhe komunitetin ku ai jetonte.

Arbeni ka punuar gazetar dhe zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme ne Kosove.

Njoftimi i familjarëve:

Me zemër të thyer njoftojmë se të hënën me datën 18 mars 2024 në moshën 52 vjeç ndrroi jetë i yni,