Ndahet nga jeta ne moshe te re 29 vjecarja Shqiptare.

0
14210

Me hidhërim lajmërojmë komunitetin shqiptar se me datën 19 tetor 2022 humbi jeten në moshën tepër të re, 29-vjeçare, në Toronto, Canada,
TIFFANY SKRELA ishte nje vajze shembullore. Shume e mire dhe plote virtyte te larta. Por ja qe jeta e saj ishte deri ketu. Zoti e meshirofte. Vajzen e urte dhe te mire.

Të pik lluar: Nana Natalja, motra Nicole, halla e babës Dranja, halla Dila me familje, fëmijtë e hallës Victoria Gjelaj, kushërini Nikollë Frani, familja e Rrok Zefit, dajat Sander e Viktor Dragaj me familje, si dhe farefisi Xhaj.

Famullija “Zoja e Shkodrës” i shpreh ngushllimet e sinqerta Familjes dhe gjithë Farefisit.