Ndahet nga jeta ne moshe te re mesuesja nga Gjilani

Eshte ndare nga jeta ne moshe te re mesuesja Shqipe Zeka. Ajo jetonte ne Gjilan dhe lajmin per humbjen e saj a ka dhene deputetja e LDK-së, Valentina Bunjaku- Rexhepi.

“Humbjen e saj nga kjo jetë do ta ndiejnë kolegët, nxënësit, shoqëria e familjet Zeka e Qamili”, ka shkruar Rexhepi në njoftimin për vdekjen e shoqës së saj mësuese.

Lajmin për vdekjen e mësueses, e shoqes Shqipe Zeka e mora rëndë.

Humbjen e saj nga kjo jetë do ta ndiejnë kolegët, nxënësit, shoqëria e familjet Zeka e Qamili.

Zoti u dhashtë durimin dhe forcën në përballimin e dhimbjes!