Ndahet nga jeta nga semundja e rende infermieri

KOSOVE-Oda e Infermierëve, mamive dhe profesionistëve tjerë shëndetësorë me pikëllim ka marrë lajmin për vdekjen e hershme të infermierit Qamil Ramadani nga Gjilani.

I ndjeri ishte laborant në QKMF në Gjilan deri më 2018 kur për shkaqe shëndetësore u detyrua të lë punën.

Ramadani, dha një kontribut të çmuar në shërbim të pacientëve andaj OIK shprehië ngushllimet më te sinqerta familjarëve dhe kolegëve të të ndjerit.