Ndahet nga jeta një nga emrat e njohur të mjekësisë shqiptare

0
9966

Ndahet nga jeta nje nga mjeket e njohur te mjeksis shqiptare. Mjeku Agron Panariti.

Mjeku humbi jeten nga semundja e leucemise ne moshen 74 vjecare. Ai ishte nje mjek shembullor dhe me virtyte te larta.

Miqte e tij shrkuajn se:“Çtë shkruaj për ty Agron Panariti.. Njeriu i të gjithëve, mjeku humanist, që e doje bluzën e bardhë dhe pacientin deri në vetmohim, zemërfloriri dhe legjenda e një epoke miqsh që nuk vjen më. Fluturove, ike përgjithmonë me vajtimin dhe trishtimin tonë të pamate.