Nena braktis femijen dy muajsh ne plazhin e Golemit.

Gjendet ne Golem nje femije 2 muajsh i braktisur nga nena e tij. Femija eshte gjetur nga nje kalimtar dhe ka njoftuar policine. Femija eshte ne gjendje te mire shendetsore.

Gjinia e femijes eshte vajze dhe policia eshte ne kerkim te nenes. Policia ka identifikuar nenen dhe eshte duke e kerkuar ate per procedura te metejshme.

Nena eshte 22 vjec dhe banon ne Durres dhe policia ka thene se ajo e ka braktisur femijen ne plazhin e Golemit.

Foshnja eshte derguar ne spitalin e Durresit per kujdes shendetsore.

.