Nëna dërgon vajzën të bëj operacion plastik në moshën 12 vjecare. Foto

‘Barbie kolumbiane’, tregoi se vajza e saj nuk ndihej rehat me formën e hundës së saj dhe për këtë arsye vendosi të kishte një rinoplastikë. Pasi postoj foton ne rrjetet sociale ajo mori nje lum me kritika.

Sa i përket rikuperimit, Tatiana Murillo tha se ka qenë “shumë e vështirë” sepse ndërhyrjet në hundë janë mjaft komplekse dhe ajo e di mirë këtë, pasi ka bërë tre.

Sofía Velez, nga ana e saj, ka postuar në profilin e saj në Instagram një fotografi ku tregon fashat që ka për të mbuluar hundën, me një tekst që tregon se gjatë ditëve të rikuperimit që mban veshur nuk ka mundur as të flejë .

Reagimet në këtë drejtim ishin të shpejta dhe, përveç që u dërgua sërish kundër tij për sponsorizimin e kësaj ndërhyrjeje të parë, Tatiana Murillo-s iu kujtua dëshmia e fundit e ish-modeles dhe aktores Amada Rosa Pérez , e cila pranoi se ishte një gabim që iu nënshtrua disa operacionet dhe implantet.