Nena lind nen rrenojat e termetit por femija shpeton ndersa ajo nuk ja doli. Video

0
2698

Një situatë rrëqethëse është regjistruar në Alepo të Sirisë. Një grua nën rrënoja ka arritur të sjellë në jetë foshnjës e saj, por për fat të keq vet nuk ka mundur të mbijetojë. Në pamje shihet momenti kur një nga burrat ka arritur që të nxjerrë foshnjën e sapo ardhur në jetë dhe e dërgon për të marrë ndihmën mjekësore të nevojshme.