Nënën e gjen belaja pasi djali 14 vjecar nuk gjen dot këpucë. Shikoni sa e ka numrin e këmbës

Ashtu si shumica e nënave, Rebecca Kilburn dëshiron të sigurojë gjithçka që u nevojitet fëmijëve të saj, duke përfshirë nevojat themelore si këpucët.

Por nenen e gjen belaja pasi adoleshenti ka madhësinë e kembes 50 – tani për tani – dhe nëna e tij po kërkondikë që do të bëjë këpucë në atë madhësi me një çmim të përballueshëm. pPasi atij i nevojiten 2 kepuc ne nje kemb.

“Ai eshte në moshën 14-vjeçare, ai është ende në rritje,” tha ajo. “Shumica e fëmijëve kaq të mëdhenj dhe të gjatë në këtë moshë kanë një çrregullim endokrin dhe ai nuk ka. Ai nuk ka probleme shëndetësore me rritjen eksponenciale.”

Megjithatë, Eric Kilburn ka probleme që rezultojnë nga pamundësia për të gjetur këpucët me madhësinë e duhur.

Eric nuk ka patur as as çizme bore për dimer as kepuc normale për pesë vjet.

Ai eshte ne nje gjendje te veshtir pasi kemba e tij vetem po zmadhohet.