Nenes i plasin ujrat duke u lare ne det. Lind femijen ne plazh

Një grua shtaztzen fluturoi 4000 milje nëpër botë por papritur ajo lindi në një plazh para diteve qe kishte thene gjinekologu.

Nena lindi duke u lare ne det pasi gruas i plasen ujrat duke u lare dhe me pas lindja ndodhi ne plazh.

38 vjeçarja me bashkeshortin jane te bllokuar në brigjet e Grenadës pasi pret qe femija te rritet pak dhe me pas te udhetoj drejt vendlindjes pasi femija nuk ka pashaport dhe nuk mund te leviz dote ne aeroport.

Cifti Britanik pret te nxjerr pashaporten e femijes dhe me pas te udhetoj drejt Britanis.

Fatmiresisht lindja shkoje shume mire dhe femija lindi shume mire. I gjithe probleme eshte marrja a pashaportes per femijen pasi ka shume burokraci transmeton shiko.news