Nenes se dy femijeve i presin gjymtyret gabim pasi mjeket i japin diagnozen e gabuar Video

Tani zonja është gati të përballet me odisenë e gjyqit kundër tre objekteve shëndetësore për të kërkuar dëmshpërblim: detajet e treguara në një intervistë për Il Messaggero

Anna Leonori mban në kurriz shenjat e një historie plot vuajtje, të një gabimi që i ktheu jetën përmbys.

Faktet. Në vitin 2014 Anna merr një diagnozë rrëqethëse: një tumor malinj që kërkon kirurgji invazive. Më pas gruaja operohet në Romë me heqjen e mitrës, vezoreve, 40 nyjeve limfatike dhe fshikëzës, duke u zëvendësuar me një ortotopike.

Por raporti i ekzaminimit histologjik nuk do të zbulojë ndonjë rritje malinje për 4 vjet, infeksione, ethe, dhimbje torturuese, shtrime në spital.Deri më 7 tetor 2017, kur ajo u shtrua në spital dhe i hoqen gjymturet dhe duart.

Por cudi se pas operacionit për një diagnozë të gabuar të kancerit jeta ime u be shume e veshtire pasi heqja e tyre nuk duhet te kishte ndodhur.

Por rilindja falë ndihmës së Bebe Vios, e cila e ndihmoi të gjente protezën më të mirë për të dhe i dha mbështetje psikologjike. Një histori e pabesueshme ajo e Anna Leonorit, 46 vjeçe, nga Terni i Italisë, nënë e dy djemve, e cila sot, pas katër vitesh përballet me odisenë e gjyqit.


Fatmiresisht shume shoqata u kujdesen per mua duke me bler proteza shume te mira dhe po mesohem me to dhe jeta im po ndryshon per mire.