Nese je shtatzene mos i posto keto 5 gjera ne rrjetet sociale

1.Testin pozitiv të shtatzënisë. (Shumë të njohurat tuaja mund të jenë duke e provuar prej kohësh dhe mund të ndihen keq pas këtyre fotove. Plus që duhet marrë konfirmimi i mjekut që të jeni 100% e sigurt).

2.Dhurata e para që kryesisht janë veshje. (Dhuratat i pranon edhe mbreti, por herë tjetër mund t’i nxirrni pak më bukur dhe jo të vini fokusin tek çmimi)

3.Fotot që krahasojnë fetusin tuaj me çfarëdolloj fruti ( Kohët e fundit është bërë e modës që të postohen foto të një barku të rrumbullakosur dhe një shalqiri. Nuk ka ardhur koha e shalqirit goca, pastaj çne kaq paragjykuese, barku juaj mund t’i ngjajë dhe një kungulli ose pjepri(shaka) .

4.Në ç’vend do të lindë ( Nëse ndonjë mike është e interesuar të di nëse do të lindni në spital, shtëpi, kamion apo pishinë, jini e qetë se do ju pyesë personalisht. Nuk është envoja të publikoni të dashurin ditar në rrjete sociale).

5.Foton e parë të posalindurit me mbishkrimin #kopjaemamittëvet (Seriozisht do e bëni dhe këtë ? Po kontributi i babait, apo nuk e vë re njeri atë.)