Nga e hëna rregulla te reja zgjatet orari i qarkullimit, ja sa bëhet autorizimi për leje-daljet

0
56

Rregullat e reja do fillojne nga dita e hene ku zgjatet leja e qarkullimit për të gjithë personat, por duke iu respektuar lejes së daljes dhe kjo duhet te behen me kujdes.

Lajmi behet publik nga Kryeministri Rama i cili thotë se nga dita e nesërme është dita e fundit me fashën orare deri në 13.00 ajo do hapet me shume duke shkuar deri ne 17e30

Sot nga ora 13.00 deri të hënën në 05.00 gjithçka do të jetë e mbyllur dhe të gjithë në shtëpi ne karantine kurse nga dt 13 prill do kemi me shume leje.

Ja si shkruan ai ne facebook:“Nga e hëna, fasha orare do të zgjatet deri 17.30 dhe autorizimet për leje-dalje për pazar do të jenë 90 minuta. Pak nga pak dhe me durim, do të dalim me kokën lart nga kjo luftë”, shkruan Rama.