23 vjecarja lind ne maternitetin e Durresit dhe me pas cudit mjeket duke braktisur foshnjen

Nje 23 vjecare ka lindur ne maternitetin e qytetit te Durresit por me pas ajo e ka braktusur ate.

Pasi burri ishte larguar nga 23 vjecarja dhe jetonte ne Itali ajo ka braktisur dhe femijen pasi nuk e rriste dot femijen.

23 vjecarja ka cuditur mjeket me kete deklarate dhe ka ikur. Por mjeket lajmerojne policine dhe me pas 23 vjecarja eshte arrestuar.

Por ajo ka thene qe nuk mund ta mbaj dot femijen per shkak te gjendjes se veshtire ekonomike.