Nuk do kete vetem leje ditore por edhe leje javore, ja kush mund te marre kete leje

Gjate javes qe vjen do te kete nje lehtesi per te gjithe ata qe ja ne ne pune dhe levizin me makine per atje.

Sipas Rames te gjithe te punesuarit qe vazhdojne punen pa nderprere nga situata e kufizimeve, do te kene mundesi te marrin leje javore per vajtje ardhje nga puna dhe vetem me nje pasagjer (nga e njejta pune) brenda diagonalisht.

Autorizimi merret ne e-Albania por do te jete leje javore edhe per kembesoret qe shkojne ne punet e lejuara.

Por te gjithe ata qe marrin lejen duhet ta lexojne mire pasojen penale qe mund te sjelli shkelja e mundshme e rregullave.