“Nuk ka kuptim të mbani doreza, shihni si përhapet virusi”, flet infermierja amerikane: Si po bëni veprime të gabuara në market

Një ish-infermiere në Shtetet e Bashkuara të Amerikës tregon se dhe nese keni doreza prap ju mund te infektoheni me Koronavirus.

Ndaj duhet te jeni te kujdeshem dhe tregon ne video se si perhapet virusi.

Pasi vesh doreza, kap celularin, merr letër higjienike dhe gjithçka tjetër që i duhet për shtëpinë, ndërkohë që lyen gishtat e dorës me bojë për të simbolizuar virusin.

“Të gjtha këto veprime bëhen duke menduar se mikrobet janë në doreza.
Por, ndërkohë që eci, bie telefoni.Ju prekni cdo gje dhe mund te behet shkak per tu infektuar.

Per me shume shiko videon.