Nuk ka paqe. Vellai vret vellain me 4 plumba

0
2063

TURQI- Nuk gjen paqe njerëzit derisa vëllai vret vëllain.

Hasan Akgül vrau me 4 plumba në përleshje vëllain e tij të madh Ahmet Akgül, i cili donte t’i merrte atij shtëpinë ku jetonin.

Hasan Akgül, i cili u mor në paraburgim, u arrestua nga gjykata ku u soll.

Hasan Akgul i tha vëllait të tij: “Çfarë do nga ne? Pse të të japim shtëpinë ku jetojmë? Nuk mund të jetojmë askund tjetër”.Dhe me pas kane filluar perleshjet.

Vellai ka dashur te nxjerr vellain nga shtepia dhe aty ka nisur konflikti.

Hasan Akgül ka qëlluar me 4 plumba vëllanë e tij, i cili ka sulmuar familjen e tij dhe ai ka nderruar jete. Me pas ai eshte arrestuar nga policia.