Nuk ndalet dhuna. Nena rrihet nga djali dhe perfundon ne spital

0
737

Nuk ndalet dhuna ne familje. Nje rast i dhunes vjen nga Kosova ku mesohet se nena rrihet nga djali i saj.

Nena ka marre lendime ne trup dhe ka shkuar ne spital per trajtim mjeksor. Pasi ka shkuar ne spital eshte lajmeruar policia ku nena ka treguar cdo gje se si ka ndodhur ngjarja.

Nena ka treguar policise se eshte goditur nga djali i saj dhe cfare ka ndodhur ne familje.

Pas denonimit policia eshte ne kerkim të të riut per dhunen qe ka shkaktuar ne familje.