Pagat e lu ftës, kryeministri Edi Rama jep lajmin e mirë per te gjithe dhe paralajmëron biznesin

30 mijë eshte numri i pagave 40 mijë lekë të derdhura në llogaritë e punonjësve që më herët nuk kishin marrë pagën e luftës.

Lajmi është bërë i ditur nga kryeministri Rama përmes një postimi në ‘Facebook’.

Ja dhe mesazhi i plote i kryeministrit Rama:

🟢 LAJM I MIRË: PO SHKON NË 30 MIJË NUMRI I PAGAVE 40 MIJË LEK TË DERDHURA NË LLOGARITË E PUNONJËSVE QË NUK E KISHIN MARRË MBËSHTETJEN FINANCIARE TË QEVERISË, SI PASOJË E MOSAPLIKIMIT NGA ANA E PUNËDHËNËSVE😊
Faleminderit punëdhënësve që reaguan pozitivisht ndaj apelit tonë!
🔴 SIPAS LLOGARIVE TË DREJTORISË SË PËRGJITHSHME TË TATIMEVE JANË EDHE AFRO 20 MIJË TË TJERË QË DUHET TË PAGUAJMË, PRANDAJ U KUJTOJ PUNËDHËNËSVE QË S’KANË APLIKUAR ENDE SE AFATI PËR TA SKADON TË PREMTEN, 5 QERSHOR, NË MESNATË