Pamje të rralla nga Anglia/ Qytetarët rrezohen ne rruge, nuk ecin dot nga..

Anglia ditën e sotme është goditur nga erërat më të forta të regjistruara ndonjëherë. Kudo sheh pemë të rrëzuara dhe çati që kanë rënë në tokë. Kjo situatë ishte parashikuar shumë më herët dhe qeveria kishte njoftuar qytetarët që të mos dilnin nga shtëpitë e tyre.

Mirëpo, në qytetet e mëdha ka persona që u duhej të dilnin jashtë, por e kanë pësuar. Siç shihet edhe nga pamjet e mëposhtme, era e fortë i rrëzon në tokë dhe e kanë të vështirë të çohen.

Nga era e fortë, British Airways anuloi më shumë se 80 fluturime, shoferët u paralajmëruan vetëm të bënin udhëtime thelbësore dhe atraksionet kryesore u mbyllën duke përfshirë London Eye, Keë Gardens dhe Legoland. Në rrjetin hekurudhor Juglindor, pasagjerët u bllokuan në një tren midis Tonbridge dhe Sevenoaks në Kent.